118765435_10224096423217700_7981035408668397130_o.jpg

 Opvisning

 

Nordsjællands Faldskærms Klub kan tilbyde opvisninger til enhver lejlighed. Så har I lyst til at gøre noget specielt ud af jeres næste arrangement, så vil en faldskærmsopvisning være oplagt.

Eksempelvis til fødselsdage, jubilæer, åbninger, fodboldkampe, byfester og meget mere. Vi kan eksempelvis lande med bolden til en fodboldkamp, eller med dommeren i et tandemspring sammen med en af vores dygtige tandemmastere.

Vi kan også tilbyde at springerne flyver med jeres firmaflag, Dannebrog, vimpler, røg mv. Opvisningen udføres kun af meget dygtige springere med flere hundrede spring. Ud fra jeres ønsker sammensætter vi en uforglemmelig oplevelse for jer.

Hvad kræver det er dig/jer som ønsker opvisningen?

1.      En E-mail til klubbens kontaktperson for at aftale dato.

2.      Du/I får en skriftlig tilladelse fra grundejeren hvor opvisningen skal lande.

3.      At området der anvendes som landingsområde mindst er på størrelse med en fodboldbane. Dette område skal være frit for større forhindringer.

Alt øvrigt arbejde med at indhente tilladelser og syne landingsområdet klares af os. Kontakt os for nærmere information samt tilbud.

Opvisninger koster typisk mellem 5.000 og 10.000 kr afhængig af typen af opvisning, antallet af springere, hverdag eller weekend osv.

Vi skal som udgangspunkt bruge 3-4 ugers varsel til koordinering af springere og indhentning af godkendelser.

Klubbens kontaktperson:
Casper Krøjberg
opvisning@nfk.dk

Hold i dag

Instagram